Du är viktig!


Bli en del av vårt team

Den globala laser- och tillverkningsindustrin expanderar kraftigt varje år och som en del av vårt team kommer du att få vara med i framkant av detta. Kickass utvecklar maskiner och produktionslösningar till tillverkningsindustrier, allt från från medicinteknik till kärnkraft. 
 
Vi strävar efter en diversifierad och mångkulturell arbetsplats och tror att alla, oavsett bakgrund, hudfärg, språkkunskaper, kön eller erfarenhet, bidrar till att utveckla en ny typ av företag där alla är lika värda och inser att vägen till framgång stavas lagarbete. 

Vad innebär det att jobba hos oss? 

Att jobba hos oss innebär en frihet under eget ansvar. Vi jobbar nästan uteslutande i projektform där det ställs krav på engagemang, kreativitet och strukturering. Vårt arbete kan jämställas med vilket serviceyrke som helst, då alla personer som jobbar på företaget också är vårt ansikte utåt.  

Det vi söker är engagerade personer som tycker att arbetet ska vara roligt. Vi försöker skapa en trevlig och kreativ atmosfär där vi alla är delaktiga och jobbar mot samma mål. Laganda är oerhört viktigt för oss.  Vi använder oss av flexibla arbetstider för vi inser att varje person jobbar bäst under vissa egna omständigheter. 
​​​​​​​
Du kommer att ha kontakt med kunder och leverantörer runt om i världen och det kommer förekomma resor i din tjänst; både på den skandinaviska som den globala marknaden. LEDIGA TJÄNSTER
Vill du jobba med att utveckla framtidens produktionslösningar? Du är varmt välkommen att söka de tjänster vi publicerar här. Har vi inga lediga tjänster för tillfället är du alltid välkommen med en spontanansökan.

Bifoga ditt CV i meddelanderutan eller skicka ett mejl till info@k-solutions.se
​​​​